HATAY DEFNE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 MERKEZİ ORTAK SINAVI (LGS) SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE YAPILDI.

2020 Merkezi Ortak Sınav (LGS) sorunsuz bir şekilde tamamlandı.
2020 MERKEZİ ORTAK SINAVI (LGS) SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE YAPILDI.

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında İlçemizde 40 binada ve 200 salonda gerçekleştirilen merkezi sınav sona erdi. Sınavın sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirten Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Gülistan "Alınan tedbirlere uyarak öğretmenlerinin yönlendirmelerine göre hareket eden ve sosyal mesafesini bizim uyarılarımıza gerek kalmaksızın koruyan tüm çocuklarımıza sorumlu ve bilinçli davranışlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Sınavın sağlıklı bir şekilde tamamlanmasında önemli katkı sunan başta Kaymakamımız Sayın Nevzat Şengök olmak üzere Defne Belediyesine, İlçe Emniyet Müdürlüğüne, İlçe Jandarma Komutanlığına, Şube Müdürlerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, personelimize, sokağa çıkmayarak çocuklarımız için evde kalan tüm vatandaşlarımıza ve destek sunan herkese teşekkür ederim." dedi.

Sınav kitapçıkları 22 Haziran Pazartesi gününden itibaren okullardan alınabilecek. Sonuçlar ise 16 Temmuz'da açıklanacak.

 

 

 

Çekmece Mah. Samandağ Bulvarı No 2/10 31141 Defne/HATAY - 0 (326) 223 69 85 223 69 86

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.